Excite

Luxe hotels in Nieuwpoort

Nieuwpoort bestaat eigenlijk uit twee delen. Je hebt Nieuwpoort-Stad en Nieuwpoort-Bad. In Nieuwpoort-Stad vind je de oude stadskern met onder andere de historische markt. Deze kern ligt echter ruim drie kilometer van de kust. In Nieuwpoort-Bad zit je veel dichter bij de kust en daar vind je dan ook de meeste hotels. Tevens kun je er net zo goed winkelen als in andere Belgische steden.

Wil je dicht bij de kust, de winkels en de haven logeren en toch genieten van luxe? Dan moet je kiezen voor hotel Cosmopolite. Het ligt op maar 80 meter van het strand en aan het begin van de belangrijkste winkelstraat van Nieuwpoort. Je verblijft er in mooie kamers en je kunt er zelfs een appartement boeken. Daarnaast kun je genieten van luxe extra’s zoals een privé sauna en een schoonheidssalon en het hotel kan bijvoorbeeld kite- of surflessen voor je regelen.

Een ander mooi hotel is Hotel Ter Zilte. Het is gelegen in Nieuwpoort-Stad en je zit daar wat verder weg van de kust, maar je krijgt er de charme van een knus hotel en de historische kern van Nieuwpoort voor terug. Het hotel is klein en heeft slechts 6 kamers, maar elke kamer is voorzien van een lcd-tv, safe en bar en gezellig ingericht met sfeerverlichting. Ook heeft het hotel een familiekamer. ’s Ochtends krijg je een uitgebreid ontbijtbuffet, dat bij goed weer zelfs in de tuin kan worden geserveerd.

Afbeelding: Flickr, Jon Worth

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020