Excite

Luxe hotels in Nederland

Luxe hotels in Nederland

Nederland heeft veel luxe hotels. Er zijn talloze vier- en vijfsterrenhotels waar je terecht kunt voor een luxe verblijf. Slaap in een heerlijk bed, geniet van de roomservice en de vele faciliteiten. Ook zijn er vaak zeer goede restaurants. Vind hier alvast wat voorbeelden van luxe vijfsterrenhotels in Nederland. Op internet kun je er nog veel meer vinden, zoals op booking.com.

Steigenberger Kurhaus Hotel

Dit vijfsterrenhotel ligt in Scheveningen en is voor veel mensen al een begrip. De kamers zijn smaakvol en klassiek en bieden de nodige luxe. Ook kun je er goed heen voor een zakenreis, want er zijn genoeg ruimtes voor congressen en ook de catering is zeer goed. Je kunt kiezen voor een kamer met zeezicht en van de roomservice gebruik maken. Ook is er een uitgebreid ontbijtbuffet en kun je heerlijk dineren in het restaurant.

Hotel Gastronomique De Echoput

Hotel Gastronomique De Echoput ligt in Apeldoorn bij Paleis het Loo. Er hangt een hele fijne sfeer in dit hotel en je hebt veel natuur in de omgeving. Er liggen veel bossen rond het hotel, ideaal voor mensen die graag fietsen. Ook heb je er veel faciliteiten, zoals een kingsizebed, een restaurant, een sauna, een zwembad en een wasservice.

Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherenhotel Maastricht is een vijfsterrenhotel in Maastricht, dat is gevestigd in een voormalig klooster uit de vijftiende eeuw. Het ligt in het centrum van de stad. Er is een terras waar je heerlijk kunt zitten. Ook kun je gebruik maken van het gratis uitgebreide ontbijtbuffet. Honden zijn toegestaan in dit hotel. Ook is er een restaurant met heerlijke gerechten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020