Excite

Heerlijk genieten van luxe hotels in Nijmegen

Een verblijf in een van de luxe hotels in Nijmegen vergeet je niet snel meer. Je zit in deze luxe hotels namelijk niet alleen midden in het centrum van de bruisende stad, maar kunt ook heerlijk even ontspannen in echte weelde. Op internet kun je diverse hotels vinden, maar wij geven je graag vast een aantal tips.

Extra ruimte

Manna Suites is een van de luxe hotels in Nijmegen die een bezoek waard is. Het hotel beschikt niet over honderd kamers, maar over zes suites. Alle suites - en de rest van het hotel - zijn ontworpen door speciale designers. Het geheel is erg sfeervol en gezellig, evenals het bijbehorende restaurant. De suites bieden je veel ruimte, maar zijn ook voorzien van bijvoorbeeld een Nespresso-machine, een juicebar, een iMac, gratis films op aanvraag, een badjas, slippers, enzovoorts. Ook draadloos internet is overal gratis beschikbaar.

Een tweede aanrader is het Mercure Hotel Nijmegen Centre. Dit hotel heeft vier sterren en ligt echt in het centrum. Tot de faciliteiten kan men onder meer een solarium, sauna, wasserij, internet, bar en restaurant rekenen. Ook zijn honden in dit hotel toegestaan.

Nijmegen: prachtige stad

Nijmegen is eeuwen terug door de Romeinen gesticht en op sommige plekken zie je nog restanten terug van die indrukwekkende geschiedenis. Sowieso beschikt Nijmegen over veel bezienswaardigheden. Erg interessant zijn bijvoorbeeld de Barbarossa-ruïne, Belvédère, de Grote of Sint-Stevenskerk, de Kruittoren, de Latijnse School, de Valkhof, de Sint Nicolaaskapel en de Waalbrug. Ook het bezoeken waard zijn het Goffertpark en Kronenburgerpark, vooral bekend uit het gelijknamige nummer van Frank Boeijen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021