Excite

Luxe leven – huur een limousine!

Vroeger betekende de term limousine iets anders dan nu. De Volkswagen Kever heeft bijvoorbeeld een tijdlang limousine geheten. Dit was zo omdat er een scheiding bestond tussen het gedeelte van de bestuurder en het passagiersgedeelte (de achterbank). Dit was eigenlijk voldoende om een auto de naam limousine te geven.

Tegenwoordig staat een limousine voor een indrukwekkende, uitgestrekte auto waarin je zeer comfortabel kunt zitten. Vaak heb je binnen een zitgedeelte met een brede, zachte bank en een tv is ook niet zeldzaam. Superdeluxe zijn de ‘stretch limo’s’. De naam zegt het eigenlijk al: deze limousines zijn nog langer dan een ‘gewone’ limousine.

Als je een limousine wil huren, heb je verschillende opties. Het aantal aanbieders is in de laatste jaren namelijk flink gestegen. Ben je bang dat het rijden in een limousine lastig is? Dat is alvast één ding waar je je absoluut geen zorgen over hoeft te maken. Bij het huren van een limousine zit namelijk vrijwel standaard een chauffeur bij de prijs inbegrepen. Je kunt dus heerlijk achterover leunen en ontspannen.

Huur inclusief chauffeur komt bijna altijd voor, en minstens net zo vaak is de champagne bij de prijs inbegrepen. Tenslotte is het een feestje om in een limousine te worden rondgereden. Door de geblindeerde ramen ziet niemand jou, maar jij ziet iedereen. Bekijk eens hoe mensen erachter proberen te komen welke beroemdheid achter die ramen zit verborgen...

Dat een limousine huren je een luxe gevoel geeft, is nu wel duidelijk. Toch ben je echt geen bakken met geld kwijt als je een avond wil worden rondgereden. Met een gemiddelde van zeventig tot honderd euro per uur zit je goed. Nodig vrienden en familie uit en deel de kosten. Zo valt het flink mee, een avondje met een luxe limousine, chauffeur en drankjes!

Afbeelding: Flickr, AnType

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020