Excite

Luxe reis: vliegtickets naar Alicante

Soms heb je gewoon zin in een lekker luxe reis. Een verre reis is dan niet voor iedereen een optie. Daarom is er een heel mooi alternatief: Alicante in Spanje. Vliegtickets naar Alicante zijn heel betaalbaar en dankzij de prachtige omgeving heb je hier toch het gevoel echt even helemaal weg te zijn. Probeer je vakantiebudget flink te spekken, zodat je hier volop kunt genieten van het goede Spaanse leven.

Alicante is een plaats met een rijke geschiedenis en dat merk je: de omgeving is prachtig en laat restanten van verschillende perioden zien, de mensen zijn goed ontwikkeld en de Spaanse cultuur is hier sterker dan waar dan ook. Bovendien is de natuur hier gewoon schitterend, evenals het weer. Een vakantie naar Alicante staat dus garant voor volop genieten, waar je ook bent.

Als je voor de verandering eens een keer een luxe vakantie wilt boeken, dan is Alicante dé place to be. Alicante ligt op slechts een paar uurtjes afstand van Amsterdam en dat betekent dat je zelfs met een eersteklasvlucht al voor een paar honderd euro klaar kunt zijn. Vlieg je economy, dan kun je soms zelfs al voor honderd euro een vliegticket hebben.

Ook als je luxer wilt vliegen, kun je gewoon de aanbiedingen afstruinen. Juist duurdere plaatsen worden regelmatig goedkoper aangeboden, omdat het altijd nog beter is een minder betalende passagier te hebben, dan geen passagier. Houd je ogen open en boek direct zodra je een kans ziet. Binnen is binnen!

Afbeelding: Flickr account felipe_gabaldon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020