Excite

Luxe vakantiepark Duitsland: genieten in luxueuze woonboot of boomhut

In dit prachtige vakantiepark wachten ons niet alleen een comfortabel appartement of hotelkamer. Een verblijf in een luxe woonboot en een boomhut, is een unieke ervaring.

Midden uniek natuurgebied

Het Bisinger Heide Park ligt midden het unieke natuurgebied van de Lüneburgerheide, waar sportievelingen in de meest comfortabele omstandigheden kunnen wildwaterraften. In de duikschool leren ze de eerste knepen van het 'vak'.

Kinderparadijs Baluba

In dit luxe vakantiepark in Duitsland worden kinderen met open armen ontvangen. Voor hen is er het indoor speelparadijs Baluba en talrijke openluchtspeeltuinen. In het nabijgelegen Heidepark, voelen ze zich beslist in hun element op de Collosus, de grootste houten achtbaan ter wereld en de Desert Race, de snelste achtbaan van Duitsland. In snowdome geniet men 365 dagen sneeuw- en skipret midden de Lüneburgerheid. Andere blikvangers zijn het heidekasteel Iserhatsche met zijn sfeervol jachthuis, barokke tuinen, een uniek landschapspark en weidse landschappen. Snelheidsduivels kunnen zich uitleven in het karting center Ralf Schumacher.

Luxe verwenvakantie

We kunnen van ons verblijf in dit luxe vakantiepark in duitsland zelfs een verwenvakantie maken. In het Health en Beautycenter Nature & Spa kunnen we ons laten verwennen in het massagesalon en genieten van alle mogelijke schoonheidsbehandelingen. Naast de meest luxueuze appartementen en hotelkamers, hebben vakantiegangers hier zelfs de keuze tussen luxueuze woonboten en exclusieve boomhutten. Een vakantieverblijf dat we niet vlug zullen vergeten.

Luxe aan budgetvriendelijke prijzen

Luxe in dit Bisinger Heide Park is echt betaalbaar.

  • Een weekend: Vanaf 229 euro.
  • Een midweek: Vanaf kost 259 euro.
  • Een week: 349 euro.
  • Vroegboekers: twintig procent en vijftien procent extra korting  en vijf gratis activiteiten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020