Excite

Maak een mooie reis naar Indonesië

Indonesië bestaat uit ruim 13.000 eilanden. Sommige zijn erg klein, maar er zijn ook grotere eilanden. Java is één van de bekendste eilanden, waar ook veel mensen wonen. Een ander bekend eiland is Bali. Je kunt bijzondere rondreizen maken bij de Sunda Eilanden, met bijvoorbeeld Flores, waar de vulkaan Kelimutu is. Ook heb je bij de Sunda Eilanden het eiland Komodo, waar de beschermde komodovaraan leeft.

In Indonesië zijn meer verschillende soorten bloemen, planten en bomen te vinden dan in andere tropische regio’s. Je kunt in Indonesië de grootste lelie ter wereld vinden, de Rafflesia. Ook is er de tijgerorchidee, de grootste orchidee ter wereld. In Indonesië leven dieren, zoals olifanten, tijgers, luipaarden en orang-oetans. Ook zijn er waterschildpadden, die je bij de kust kunt tegenkomen. Tevens vind je in Indonesië veel verschillende soorten vogels.

Wil je reizen naar Indonesië? Dan heb je een geldig paspoort nodig. Het paspoort moet na terugkomst in eigen land nog minimaal zes maanden geldig zijn. Ook heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum is 30 dagen geldig. Bij aankomst in Indonesië kun je dit visum aanschaffen voor een klein bedrag, maar er zijn ook reisorganisaties die dit voor je kunnen regelen tegen betaling.

Afbeelding: Flickr account lisadragon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021