Excite

Maak een rondvaart door de Amsterdamse grachten

Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam een stad met een rijke geschiedenis. Die geschiedenis zie je pas echt goed, als je deze bekijkt vanuit het belangrijkste onderdeel van de stad: de grachten. Neem daarom eens de tijd voor een heerlijke rondvaarttocht langs alle hoogtepunten van Amsterdam!

In Amsterdam kun je tal van rondvaartboten vinden, die je met alle plezier door de grachten van de stad varen. Neem bijvoorbeeld Amsterdam Canal Cruises. Vanuit De Pijp verzorgt Amsterdam Canal Cruises dé rondvaarttocht door Amsterdam. Tijdens de tocht kom je langs het VOC-schip, de Gouden Bocht en natuurlijk het Muziekgebouw aan het IJ.

Je kunt de rondvaart alleen maken, maar ook bijvoorbeeld met je vrienden, familieleden en collega’s. In dat geval maak je gebruik van een programma, waarbij je onder andere lekkere borrelhapjes en heerlijke drankjes voorgeschoteld krijgt. Zelfs een lunch of een compleet diner behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is een rondvaarttocht ook prima geschikt als feestelijk uitje, ter gelegenheid van bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een vrijgezellenfeest.

Als het tijd is om weer van boord te gaan, kun je je tocht langs bezienswaardigheden direct vervolgen; de steiger ligt namelijk vlakbij het Van Gogh Museum, het Diamantmuseum, het Rijksmuseum en de Albert Cuyp markt.

Bij Amsterdam Canal Cruises kun je mee op de rondvaartboot vanaf €12,00 per persoon. De toegangsprijs voor kinderen begint bij €6,00. Een normale rondvaart duurt 75 minuten.

Afbeelding: Amsterdam City Cruises

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020