Excite

Maand onbeperkt vliegen in de VS op één ticket

Wie tussen 6 september en 7 oktober in de Verenigde Staten is, kan waarschijnlijk meer kilometers maken dan in de eerste instantie gedacht. Bij de luchtvaartmaatschappij Jet Blue kan namelijk weer een All-You-Can-Jet pas worden gekocht, waarmee binnen het land onbeperkt gevlogen kan worden.

Het ticket is tot 20 augustus te koop en is geldig op alle binnenlandse vluchten van JetBlue. Er zijn slechts een paar beperkingen; wie de goedkoopste pas van 499 dollar koopt, kan niet op vrijdag en zondag vliegen. Wie iets meer betaalt, namelijk 699 dollar, kan wél op alle dagen en alle tijden vliegen.

Ook is het belangrijk dat er drie dagen voor vertrek nog stoelen beschikbaar zijn. Als dat het geval is, kun je met je pas mee. Wie goed zoekt zou dus in principe in die maand naar 30 verschillende steden kunnen vliegen, mits de reizen die kant op niet al helemaal volgeboekt zijn.

De pas kan gekocht worden via de website van JetBlue. Wel moeten kopers zich eerst aanmelden bij het speciale JetBlue spaarprogramma, TrueBlue.

Het geld dat je uitgeeft aan een pas, heb je binnen no time terugverdiend. Omdat JetBlue op meer dan 60 bestemmingen vliegt en je met een retourtje Aguadilla-San Diego al tussen de 400 en 630 dollar kwijt bent, is het een kwestie van één of twee keer een retourvlucht boeken en je hebt je geld er al uit.

Afbeelding: Flickr account mrkathika

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020