Excite

Twee bijzondere uitstapjes tijdens een Madrid citytrip

Madrid is een imposante stad waar je dagen kunt doorbrengen in musea en met het bekijken van historische bezienswaardigheden. Maar je kunt er tijdens je Madrid citytrip ook op uitgaan en meer van de stad en de Madrilenen ontdekken. Dat kan zowel sportief als culinair.

Ren door Madrid

Ben je sportief en neem je je hardloopschoenen mee? Ga dan op stap met John Girardin. Hij is hardloper en geboren en getogen in Madrid. Hij neemt je mee voor een hardloopronde door de Spaanse hoofdstad. En terwijl je aan het rennen bent, vertelt hij je over de achtergronden van de stad. Je kunt uit verschillende thema's kiezen. Wil je door het grootste park van Madrid rennen, kies dan voor 'Casa de Campo' of wil je het oude centrum leren kennen neem dan 'Old Madrid'. Nachtvogels kunnen met John rennen tijdens de 'Madrid at Night'. Heb je speciale wensen voor je hardlooptocht door de Spaanse hoofdstad, laat dan je eigen route samenstellen op basis van je eigen wensen. Wat er allemaal nog meer mogelijk is, kun je lezen op: madridrunningtours.com.

Ga op tapastocht tijdens je Madrid citytrip

Tapas eten waar de Madrilenen dat doen; dat ontdek je als je meegaat met een tocht door de stad van Adventurous Appetites. Je gaat 's avonds met hen op stap naar plaatsen waar je anders tijdens je Madrid citytrip niet zo gauw komt. En terwijl je tapas proeft, krijg je ook de anekdotes over de stad te horen. Een leuke en smakelijke manier om de bijzondere achtergronden van Madrid te leren kennen. Wil je mee? Kijk dan op: adventurousappetites.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021