Excite

Vakantie in Madrid? Boek een voordelige vlucht online!

Nog een weekje vrij en van plan om te vliegen naar Madrid? Een vlucht naar de Spaanse hoofdstad vind je in een mum van tijd op internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergelijken en kun je bovendien de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

Madrid: prachtige Spaanse hoofdstad

Madrid is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Spanje. Deze metropool ligt in het midden van dit land en wordt dikwijls beschouwd als de belangrijkste stad van het Iberisch Schiereiland. In de Spaanse hoofdstad zijn tevens veel bezienswaardigheden te vinden. Voorbeelden hiervan zijn het Palacio Real, het Retiropark en het befaamde Museo del Prado. 's Avonds kun je dineren in een van de vele eetgelegenheden en wellicht nog eens wedstrijd bezoeken in het imposante Santiago Bernabéu.

Vlucht naar Madrid

Vanuit Nederland kun je met meerdere luchtvaartmaatschappijen direct naar de Spaanse hoofdstad vliegen. KLM, Iberia en EasyJet brengen je in ongeveer tweeënhalf uur van Amsterdam naar Madrid. Het is raadzaam om vooral de tarieven van de laatst genoemde maatschappij in de gaten te houden.

Vanaf de luchthaven van Rotterdam vliegt Transavia in ongeveer dezelfde tijd rechtstreeks naar Madrid. Momenteel kun je voor ongeveer 45 euro naar de Spaanse hoofdstad vliegen.

Je kunt echter ook van de luchthaven van het Brabantse Eindhoven vertrekken. Deze vlucht wordt verzorgd door de prijsvechter Ryaniar en kan dus goedkoop uitvallen.

Tot slot kun je kiezen voor een vlucht vanuit Brussel of Düsseldorf. Zo'n vlucht duurt ongeveer even lang als een reis vanuit Nederland en wordt meestal verzorgd door Brussels Airlines of Lufthansa.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020