Excite

Magische cruise op de Disney Dream

In januari 2011 zal het nieuwe cruiseship van Disney beginnen aan een reis van Florida naar de Bahama’s. De Disney Dream is 340 meter lang en heeft plaats voor 4000 passagiers. Het gigantische schip is gebouwd in Duitsland, en het duurde maar liefst 22 maanden om de Disney Dream te bouwen.

Aan boord hoeven de passagiers zich niet te vervelen. De Disney Dream is het eerste cruiseship dat een wildwaterbaan aan boord heeft; de Aquaduck. De 230 meter lange baan loopt niet alleen over het dek, maar ook langs de zijkant van het schip, waardoor passagiers de Atlantische Oceaan onder zich door zien schieten.

Voor wie van een actieve cruise houdt is er een minigolfbaan, wandelroute, een basketbalveld voor volwassen en twee sportvelden voor kinderen. Ook is er een sportsimulator, waarmee passagiers in een virtuele omgeving kunnen voetballen, tennissen en golfen. Te moe om te sporten? Dan kan je ontspannen in een bubbelbad of met een drankje aan de zwembadbar!

De Disney Dream vaart vanaf 2011 door de tropische wateren van de Bahama’s. Het schip meert aan in Nassau waar je kunt shoppen, de stad bekijken, en op het strand liggen. Ook staat er een relaxdag op een prive-eiland op het programma. Wie mee wil varen moet wel snel zijn. De eerste vaart op 26 januari is al bijna vol. Op 30 januari vaart het schip voor de tweede keer uit.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Renett Stowe

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020