Excite

Malta – het vakantieparadijs

Malta is geen groot eiland, maar toch is er wel degelijk iets te zien. Toeristen bezoeken meestal in ieder geval Valletta, de megalithische tempels van Malta en het Hypogeum. En wie niet komt voor de bezienswaardigheden, komt zeker voor de temperatuur. Met een Mediterraan klimaat kan Malta rekenen op droge en lange zomers, waarbij de gemiddelde temperatuur toch veelal halverwege de twintig graden blijft steken. Erg aangenaam!

Op Malta zijn verschillende hotels te vinden. Neem bijvoorbeeld het Kempinksi Hotel San Lawrenz. Dit hotel is erg luxe en erg groot. Binnen het hotel vind je een bar, winkels en natuurlijk een lekker restaurant. Ook aan kinderen is gedacht: voor hen is er in het hotel een miniclub te vinden. Het hotel ligt lekker centraal en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Dit is vooral handig als je tijdens je vakantie ook een auto gehuurd hebt.

De receptie van het hotel is altijd geopend, dus het maakt niet uit wanneer je komt inchecken. Je kamer, voorzien van eigen airconditioning, centrale verwarming, theekoker en tv, staat altijd tot je beschikking!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Foxypar4

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020