Excite

Marco Borsato bezoekt Winterspelen

Marco Borsato mag afgelopen jaar dan een flinke klap gekregen hebben, hij gaat niet bij de pakken neer zitten. Hij is hard aan het werk en heeft al diverse optredens geboekt staan. Naar een van die optredens is hij nu op weg: een show in het Heineken Holland House in Vancouver 2010!

Borsato zal daar, met onder andere Jan Smit, Gerard Joling en Guus Meeuwis, zorgen voor veel entertainment voor de sporters die meedoen aan de Olympische Spelen. Op zijn Twitterpagina heeft Borsato al laten weten dat hij op Schiphol was aangekomen en dat hij erg veel zin had in deze klus.

Marco Borsato kwam vorig jaar in opspraak toen zijn bedrijf, The Entertainment Group, failliet ging. De bestuurders van het bedrijf zouden enorme bedragen hebben weggesluisd en Borsato was alle miljoenen die hij in het bedrijf had gestoken kwijt. Het bedrijf kwam met name in de problemen vanwege de activiteiten van LAB Ventures, een zusteronderneming van TEG. Daarin werd veel geïnvesteerd, maar geen enkel rendement behaald.

Nu lijkt het erop dat de Borsato’s hun draai weer hebben gevonden en het bijwonen van de Winterspelen in Vancouver 2010 zal hen zeker goed doen. Voor wie Marco Borsato nog live wil zien is haastige spoed geboden; de Winterspelen duren van 12 tot en met 28 februari en vliegtickets en hotelkamers worden in razend tempo volgeboekt. Op dit moment zijn de verschillende landen al hard bezig hun kampen in te delen, dus ook op dit moment is de sfeer al geweldig!

Afbeelding: Flickr account tizzle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019