Excite

Meer hotels op Mallorca

Mallorca ligt in de Middellandse Zee en is het grootste eiland van de Balearen. De helft van de complete eilandbevolking woont in de hoofdstad, Palma de Mallorca. Behalve een aangename temperatuur heeft het eiland ook veel sfeer en uitstraling. Het is dus niet zo verwonderlijk dat veel Europeanen op Mallorca een vakantiehuis hebben.

Ben je zelf niet in het bezit van een vakantiehuis op Mallorca, dan kun je gelukkig terecht in één van de hotels, appartementen en aparthotels die het eiland rijk is. De hotels zijn gelegen in de verschillende steden en plaatsen van het eiland, zoals Cala d’Or, Playa de Palma, El Arenal en natuurlijk de hoofdstad Palma de Mallorca.

Wil je iets exclusiefs proberen op Mallorca, dan kun je natuurlijk kiezen voor één van de vier- of vijfsterrenhotels. Nog leuker is het om in een echt landhuis te slapen. Zo heb je Landhuis Finca Son Llado, gelegen in Campos. Andere landhuizen op Mallorca zijn Landhuis Son Marge (ook in Campos), Landhuis Finca Can Guillo (Puerto Pollensa) en Landhuis Son Siurana (Puerto de Alcudia).

Op Mallorca vind je ook nog aparthotels, appartementen en standaardhotels. Het voordeel van appartementen is dat je je eigen kookvoorzieningen hebt. Zo kun je besparen op je maaltijden door zelf te koken in plaats van uit eten te gaan. Met een aparthotel combineer je die vrijheid met de luxe van een hotel.

Waar op Mallorca je ook je volgende vakantie viert, je hebt in elk geval genoeg keuze uit de accommodatie. Wanneer boek jij je hotel op Mallorca?

Afbeelding: Flickr, UggBoy<3UggGirl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020