Excite

Meer treinen naar Schiphol

KLM en NS zijn van plan om samen te gaan werken en zo voor meer treinen van en naar Schiphol te zorgen. Zo zet de NS bijvoorbeeld extra nachttreinen in, zodat mensen die vroege vluchten willen nemen ook met de trein kunnen komen. En in de zomer zal er vanaf Enschede een ‘midnight’-trein reizen, die rond 3.00 uur vertrekt. KLM en NS hopen Schiphol hiermee toegankelijker te maken. Om de extra treinen te introduceren krijgen reizigers van KLM reizen tot en met eind juni hun treinreis op de terugweg gratis, naar alle delen van het land.

Treinreizigers die vanuit Antwerpen en Brussel komen krijgen daarnaast vanaf half april het elektronische vlieg-treinticket ingevoerd. Dit is het eerste gecombineerde ticket, zodat je niet met bergen papieren te maken hebt, maar alles mooi bij elkaar hebt. Ook krijgen de deelnemers aan het Blue Bizz-programma van KLM het eerste half jaar gratis de NS-businesscard die vaste kortingen biedt.

Door alle aanpassingen zullen er naar verwachting zo’n 50% van de mensen die naar Schiphol moeten met de trein. Dit getal ligt nu nog op ongeveer één derde van de mensen. Zowel de NS als KLM zien de aanpassingen zeer positief in en denken dat de passagiers ook zeker tevreden zullen zijn.

Afbeelding: FlickrCC

Zoek hier de beste reistijd op:


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020