Excite

Meest ongebruikelijke hotels ter wereld

Voor een heerlijk bijzondere vakantie hoef je niet eens per se naar een bijzonder land; je kunt ook gewoon kiezen voor een ontzettend ongebruikelijk hotel. Weet je niet waar je die zou moeten vinden? Unusualhotelsoftheworld.com heeft een lijst samengesteld met de meest ongebruikelijke hotels ter wereld.

Op de lijst staan de meest bijzondere bestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verblijf in een oud kasteel, of beter nog: een verblijf in een iglo? Zelfs logeren in een boom of onder water behoort tot de mogelijkheden. Als je niet van kou of water houdt, dan kies je gewoon voor een verblijf in een vuurtoren of een betoverd landhuis.

Op dit moment zijn er in de lijst maar liefst 180 ongebruikelijke hotels opgenomen die je per locatie kan zoeken. Als je dus weet waar je op vakantie gaat, kun je het meest ongebruikelijke hotel er gemakkelijk bij zoeken. Als er meer ongebruikelijke hotels in de buurt zijn, dan kun je je zoektocht nog verder verfijnen op prijs en type. Natuurlijk wordt over ieder hotel nog wat aanvullende informatie vermeld, denk bijvoorbeeld aan de waardering door gebruikers, speciale aanbiedingen, tarieven en natuurlijk tal van foto’s.

Ben je zelf ergens geweest? Dan kun je natuurlijk je eigen ervaringen ook achterlaten op de website. Als je daar geen tijd voor hebt, dan kun je ook volstaan met het inzenden van een beoordeling, zodat andere bezoekers weten of ze vooral wel of vooral niet een bezoekje moeten brengen aan dat specifieke ongebruikelijke hotel!

Afbeelding: Unusualhotelsoftheworld.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020