Excite

Mei

Gefilterd op:
 • 500 kubieke meter marmer voor restauratie Akropolis

  500 kubieke meter marmer voor restauratie Akropolis

  Voor de restauratie van het bekende monument Akropolis is in de afgelopen acht jaar al meer dan 500 kubieke meter marmer gebruikt. Dit is uit de omliggende bergen van Athene gehaald.

 • Zuid-Holland en Noord-Holland hebben veel smerig zwemwater

  Zuid-Holland en Noord-Holland hebben veel smerig zwemwater

  Veel zwemverboden in Noord- en Zuid-Holland.

 • Oplichters overnachten in hotel zonder te betalen

  Oplichters overnachten in hotel zonder te betalen

  Een duo heeft ruim zeven maanden overnacht in een Belgisch hotel, zonder daarvoor te betalen. De schulden die het duo heeft gemaakt, zijn opgelopen tot ruim 10.000 euro.

 • Düsseldorf en Brussel nog steeds populair na afschaffing vliegtaks

  Düsseldorf en Brussel nog steeds populair na afschaffing vliegtaks

  Er werd verwacht dat Schiphol meer reizigers zou trekken nu de vliegtaks is afgeschaft. Het tegendeel blijkt echter waar te zijn: nog steeds zijn de luchthavens van bijvoorbeeld Düsseldorf en Brussel ontzettend populair bij de Nederlandse reizigers.

 • Zoo Antwerpen verwelkomt baby-olifantje

  Zoo Antwerpen verwelkomt baby-olifantje

  In Zoo Antwerpen is een baby-olifantje geboren, dat vanaf vandaag ook gezien kan worden door de bezoekers van de dierentuin.

 • Chersonissos

  Chersonissos

  Chersonissos is gelegen op het eiland Kreta in Griekenland. Het is een echte plek voor jongerenvakanties, omdat er veel uitgaansgelegenheden zijn. Tevens kun je er genieten van de zon, zee en het strand.

 • Met plastic boot de oceaan over

  Met plastic boot de oceaan over

  In augustus 2009 zal David de Rothschild een expeditie maken in een zeilschip dat volledig gemaakt is van gerecyclede flessen. De tocht zal van San Francisco naar Sydney gaan.

 • Eiland van Wight

  Eiland van Wight

  Wie helemaal tot rust wilt komen, kan dat heel goed doen op het Eiland van Wight, dat bij Engeland ligt. Het eiland heeft een zeer gevarieerde natuur en is dan ook erg geschikt voor een vakantie.

 • La Palma

  La Palma

  La Palma is één van de Canarische Eilanden. Als je een heerlijk ontspannende vakantie wilt, dan is dit eiland zeker geschikt. Tevens zijn er interessante bezienswaardigheden.

 • Schiphol bespiedt reizigers

  Schiphol bespiedt reizigers

  Op Schiphol komt een nieuw beveiligingssysteem. Er zullen de hele dag opnames worden gemaakt en er zijn altijd mensen aanwezig die de beelden rechtstreeks bekijken. Dit cameratoezicht is beter voor de veiligheid op Schiphol.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020