Excite

Menselijke bedwarmers houden hotelgasten warm

Geen zin om in een hotel in een koud bed te liggen? Breng dan een bezoekje aan Holiday Inn; daar werken ze namelijk met menselijke bedwarmers! Een goede nachtrust lijkt daarmee gegarandeerd.

De menselijke bedwarmers doen sterk denken aan lopende elektrische dekens; gekleed in dikke, speciale pakken zorgen ze ervoor dat de bedden van gasten warm gemaakt worden, voor zij er zelf in kruipen. Volgens Dr. Chris Idzikowski, de directeur van het Edinburgh Sleep Centre, zou dit ervoor kunnen zorgen dat mensen sneller in slaap vallen.

Hij meent dat er voldoende wetenschappelijk bewijs is om aan te tonen dat een warm bed het makkelijker maakt om in slaap te vallen. Bovendien is de nieuwe service op dit moment helemaal erg handig; mensen die uit de winterse kou komen, warmen minder snel op. Met de bedwarmers maakt dat niet meer uit, want ook als jij niet warm bent, is je bed dat wel!

Een woordvoerster voor hotelketen Holiday Inn vergelijkt de nieuwe service met een enorme heetwaterkruik in je bed. Het grote voordeel van de menselijke bedwarmers is het feit dat ze je hele bed kunnen verwarmen, terwijl een kruik of warmwaterzak vaak maar een deel van je bed verwarmt. Het hotel gaat er dan ook vanuit dat de proef, die op aan het eind van deze maand gedraaid zal worden in Londen en Manchester, een succes zal worden. Na deze proef zal gekeken worden hoe de service verder geïmplementeerd kan worden.

Afbeelding: Flickr account peasap

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019