Excite

Mercure hotel Groningen: perfecte locatie

Ga naar het Mercure hotel Groningen wanneer je een weekend naar Groningen wilt. Het hotel is te vinden op een zeer gunstige locatie, namelijk aan de A7 bij afslag 37. Het hotel ligt tussen Gasunie en Martiniplaza. Het is de ideale locatie voor toeristen en zakenmensen omdat alles makkelijk te bereiken is. Je kunt ook heel snel naar het centrum van Groningen voor de lokale bezienswaardigheden. Daarbij kun je in het hotel terecht voor toeristische informatie. Zo kun je nog meer leuke dingen ondernemen in de buurt.

Het hotel is van de nodige luxe voorzien. In totaal zijn er 157 kamers en twee suites beschikbaar. De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, minibar, draadloos internet, televisie en telefoon. Je kunt betaalde televisie kijken of videogames spelen. Ook kun je gebruik maken van de kamerservice en koude en warme hapjes bestellen.

Het Mercure hotel Groningen beschikt tevens over twee hotels. Als het mooi weer is kun je daarbij lekker op het terras zitten. De hele dag door kun je er terecht voor een hapje of een drankje. Een ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen en wordt iedere ochtend geserveerd.

Wil je voor zaken naar het hotel? Dit is ook goed mogelijk. Er is namelijk een vegaderzaal aanwezig die je kunt huren. Er zijn in totaal vier zalen en er is ruimte voor 24 mensen. De zalen hebben verschillende opstellingen.

Enthousiast geworden over dit hotel? Je kunt het natuurlijk boeken voor een overnachting. Het is aan te raden om redelijk op tijd te reserveren. Het is een geliefd hotel en mensen komen er vaak.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020