Excite

Met een last minute op wintersport

In Nederland is de winter ver te zoeken, daarom bij ons tips voor een last minute wintersport vakantie. De Nederlandse winter van 2013-2014 laat behoorlijk afweten. Dat betekent dat er niet geschaatst kan worden en ook van sneeuwpret is geen sprake. Komen inmiddels de wintersportkriebels toch om de hoek kijken? Dan kun je met een last minute op wintersport. En extra handig: je weet direct hoe de sneeuwcondities zijn in jouw wintersportgebied naar keuze.

Arrangement of appartement?

Wil je een last minute wintersport vakantie boeken, dan heb je vaak alsnog veel keuze over de invulling van je reis. Wil je een arrangement inclusief vervoer, of neem je liever zelf de auto en boek je alleen een accommodatie? Je kunt ook het vliegtuig pakken en ter plaatse een auto huren. Weeg de voor- en nadelen goed af, en vergelijk de prijzen voordat je boekt. Voor sommige aanbieders geldt dat een skipas bij de prijs is inbegrepen. Ook dat kan behoorlijk in de kosten schelen, zelfs bij een last minute wintersport.

Last minute naar Oostenrijk

Oostenrijkis al jaren het populairste wintersport land onder Nederlanders. Vooral Tirol kan jaarlijks rekenen op massa’s Nederlandse skiërs, denk aan gebieden als Gerlos, Ischgl en Sölden. Dit jaar is de hoeveelheid en kwaliteit van de sneeuw in Oostenrijk ook nog eens erg goed.

Groot voordeel is dat het Alpenland genoeg variatie biedt in pistes voor zowel de gevorderde als de beginnende skiër. Zelfs voor mensen die liever niet skiën, zijn er voldoende activiteiten, zoals rodelen, wandelen en natuurlijk een fantastische après-ski. Een last minute wintersport naar Oostenrijk boek je bijvoorbeeld bij Lastminute.nl, Sunweb.nl of via VakantieXperts.

Last Minute naar Frankrijk

Ook aan de Franse kant van de Alpen kun je heerlijk genieten van de sneeuw. Een last minute wintersport vakantie naar Frankrijk kan je soms wel tot de helft van het originele bedrag schelen. Wil je naar een levendig skigebied, kies dan voor skigebieden als Val Thorens, Val d'Isère, La Plagne of Les Deux Alpes. De goedkoopste deals voor een last minute wintersport naar Frankrijk vind je onder meer op Snowtime.nl en Bizztravel.nl. Jongeren en groepen vinden de beste deals op Husk.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021