Excite

Met een last minute voordelig naar Sicilië

Dit Italiaanse eiland is een ideale vakantiebestemming voor wie een last minute wil boeken. De bevolking is vriendelijk en gastvrij en op het eiland is veel te zien. Er zijn veel overblijfselen uit de Romeinse tijd, maar er zijn tevens prachtige kathedralen op het eiland. Op Sicilië is daarnaast de vulkaan de Etna te vinden.

Sicilië is het makkelijkst te bereiken met het vliegtuig, maar je zou ook met de boot kunnen gaan. Wanneer je met de boot overgaat, heb je het voordeel dat je de auto mee kunt nemen. Je moet dan wel je eigen accommodatie zoeken. Daarnaast duurt een overtocht per boot, afhankelijk vanuit welke plaats je gaat, 17 of 10 uur. Het is dus veel makkelijker om met het vliegtuig te gaan.

Boek je een last minute vliegreis, dan is daarbij alles geregeld. Je vlucht is geregeld, maar ook het vervoer van en naar je hotel zit erbij in. Zo’n last minute vliegreis kun je gemakkelijk via een reisbureau op internet boeken. Je hebt dan een goed overzicht van de mogelijkheden en van de prijzen.

Je kunt ook zelf je last minute reis boeken. Zo vliegen er verschillende prijsvechters naar Sicilië. Je kunt dus een aanbieding afwachten, zodat je vliegtickets hebt die soms maar een paar euro kosten. Daarnaast kun je dan ook je eigen hotel boeken. Via internet is het makkelijk om hotels te vergelijken en het hotel van je voorkeur te boeken. Als je dat last minute doet, heb je vaak ook nog korting op de gewone prijs. Zo kun je voordelig naar Sicilië.

Afbeelding: Flickr, Hermés

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021