Excite

Midweek weg: december als vakantieperiode

Heb je zin in een midweek weg? December kan zo maar eens de beste periode zijn om die wens te realiseren. Hoewel december vol met feestdagen zit en veel mensen deze maand daarom graag thuis zijn, kun je van deze periode echt iets bijzonders maken als je lekker een midweek weg boekt. Dat hoeft niet alleen, maar kan ook bijvoorbeeld met de hele familie!

Een midweek weg in december zul je wel echt op tijd moeten boeken, want je bent niet de enige die het leuk vindt om in deze feestelijke maand een andere bestemming op te zoeken. Wat dat betreft maakt het ook niet uit of je in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, want de feestvreugde in december is – met uitzondering van 5 december – redelijk internationaal. De kans dat je nog een last minute zult treffen is dus minimaal.

Dat betekent ook direct dat je maar het beste echt heel vroeg kunt boeken. Dan profiteer je namelijk nog van een vroegboekkorting. Anders zul je de volle prijs moeten betalen en dat zou natuurlijk zonde zijn. Het is veel leuker als je dat geld op de plek van bestemming kunt besteden.

Je kunt er ook voor kiezen om een midweek weg in december cadeau te geven aan mensen die je dierbaar zijn. Misschien je ouders of mensen die veel voor je hebben gedaan in het afgelopen jaar. Je kunt er ook een gezellige familiereünie van maken. Al met al moet dat er toch zeker wel voor zorgen dat je december meer speciaal wordt dan ooit tevoren!

Afbeelding: Flickr account kevindooley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020