Excite

Midwesten VS: Munising in Michigan

Munising is een stad in de Amerikaanse staat Michigan. Deze stad wordt gezien als één van de mooiste steden in het midwesten van Amerika. De stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden, waardoor een bezoek zeker de moeite waard is.

Zo kun je bijvoorbeeld prachtige uitzichten hebben op Lake Superior. Ook kun je de Pictured Rocks zien, die in het water aan de kant van het meer. De rotsen hebben bijzondere vormen en er zijn speciale wandeltochten waarbij je ze allemaal kunt zien. Ook voor duikers is Lake Superior een echte must. Onder water kun je genieten van de grotten en schipswrakken. Ook leven er veel dieren in het meer. Er is zelfs een onderwatermuseum met prachtige voorwerpen uit de geschiedenis.

Munising staat ook bekend omdat er meerdere watervallen zijn, zoals de Wagner falls en Alger Falls. Maar er zijn nog veel meer kleinere watervallen te vinden. In totaal zijn er in de omgeving meer dan tien watervallen. Deze zijn te vinden in het bos Hiawatha National Forest.

Er is ook een camping waar je kunt genieten van de omgeving. Er zijn 70 staanplaatsen en er zijn douches en restaurants aanwezig. In Munising kun je ook prima eten in de overige restaurants die in het stadje te vinden zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020