Excite

De leukste minicampings in Limburg

Een camping is over het algemeen vooral gezellig, omdat er zoveel mensen zijn. Soms is die gezelligheid echter wat te massaal en heb je meer behoefte aan een beetje rust. En gezelligheid met mate. Die combinatie krijg je precies als je ervoor kiest om een verblijf te boeken op een van deze minicampings in Limburg.

Camping IndeVerte

Alsof je in een weiland je tent of caravan neerzet: weidse uitzichten, velden vol bloemen en niets om je heen, kilometers lang. Het is niet voor niets dat Camping IndeVerte een van de meest populaire minicampings in Limburg is. Deze camping ligt in een buitengebied. Ver van alle drukte, maar dichtbij fiets- en wandelroutes. De camping is het hele jaar open en beschikt over zeer luxe sanitair. Ook in de winterdagen is het hier, dankzij vloerverwarming, comfortabel. De standplaatsen zijn 18 meter breed en bieden een eindeloos uitzicht.

Ezelcamping

Echt iets bijzonders beleven? Dan is Minicamping-Ezelcamping In 't Niet misschien ook wel wat voor je. Het is de enige ezelcamping van Nederland en je kunt hier ook verblijven als je geen tent of caravan hebt. Op deze camping kun je namelijk tegen een redelijk bedrag grondhutten, draaihutten of een hooimijt (een soort vakantiehuisje) huren. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in een wijnvat dat is omgebouwd tot een klein slaapplekje! Voor trekkers zijn er speciale trekkershutten en paalhutten beschikbaar. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een aantal kampeerplaatsen en veel gezellige ezels die voor de nodige afleiding zorgen. Een dagje uit? Maak dan eens een bijzondere ezeltocht!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021