Excite

Mooie hotels in Maastricht

Er zijn zowel goedkope als dure hotels in Maastricht. Sommige liggen echt in de binnenstad, terwijl anderen wat verder weg liggen. Maastricht kent veel sfeervolle hotels die echt de moeite waard zijn om te overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur. Deze heeft een ideale ligging, tegenover het centraal station. Het hotel is gevestigd in een monumentaal Jugendstil-gebouw uit 1902. Op loopafstand van het stadscentrum vind je het Eden Design Hotel. De kamers zijn echt design en hebben ieder een eigen badkamer en flatscreen tv. Er is een fitnessruimte en beautysalon aanwezig in het hotel.

Aan de rivier de Maas ligt het Crowne Hotel. Dit is een viersterren hotel. Vanaf het terras heb je uitzicht over het water. Het centrum van Maastricht is op loopafstand van het hotel. Wil je liever in de buurt van Maastricht overnachten, kies dan voor het Van der Valk Hotel, dat langs de A2 ligt. Er is een fitnessruimte en een vergaderzaal aanwezig.

Er zijn ook goedkopere hotels in Maastricht, zoals bijvoorbeeld het Zenden Design Hotel. Je kunt hier redelijk goedkoop overnachten, maar heeft toch de nodige luxe. Ook kun je overnachten in hostels, die vaak voordelig zijn. Geld besparen kan ook door gebruik te maken van aanbiedingen. Zoek op internet, dan vind je vaak leuke aanbiedingen voor de hotels in Maastricht.

Afbeelding: Flickr account wouterpostma

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019