Excite

Mooie hotels in Madrid

Spanje staat bekend om zijn relaxte cultuur. Wat vandaag niet per se hoeft, kan wel wachten tot morgen. Toch merk je dat Madrid ondanks deze instelling erg leeft en bruist. Je vervelen hoeft dan ook niet in deze sfeervolle hoofdstad. Geniet van de zon, kom winkelen en bezoek de architecturele hoogstandjes van Madrid.

Wat betreft hotels heb je in Madrid voldoende keuze. Een klein deel van de hotels ligt aan de rand van de stad. Deze hotels zijn vaak wat goedkoper dan die in het centrum. Handig als je een beetje op je portemonnee wil letten dus! Wil je toch naar het centrum, dan heb je ook nog de kans om geld uit te sparen. Omdat de meeste hotels in het centrum liggen, heb je de keuze tussen budget- en luxehotels.

Hotels zijn er ook in Madrid, net als jeugdherbergen. Vanaf vijftien euro per nacht heb je een prima plek om te overnachten. Een andere goed betaalbare optie is het huren van een appartement. In Madrid zijn er diverse te vinden. Het voordeel van een appartement is dat je zelf je eten kunt koken en vaak met vier of meer personen de kosten van de overnachting kunt delen. Soms ben je flink goedkoper uit dan bijvoorbeeld met een overnachting in een driesterrenhotel.

Houd in gedachten dat als je een hotel boekt in Madrid, je altijd moet rondkijken voor betere prijzen. Er zijn namelijk vaak aanbiedingen voor kamers, en er worden verschillende prijzen gebruikt. De beste prijs voor je accommodatie in Madrid krijg je dus door goed op te letten en pas te boeken na een uitgebreide zoektocht.

Afbeelding: Flickr, felipe_gabaldon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021