Excite

Mooie hotels in Madrid

Na een heerlijk ontspannen dag duik je je bed in of verken je het nachtleven. Madrid staat namelijk ook bekend om zijn uitgaansvoorzieningen. Overdag kun je alvast aan de sfeer wennen met een drankje op één van de vele terrasjes. Tussendoor kun je winkelen of een rondje lopen om te cultuur in de stad te bewonderen.

Of je nu vroeg of laat naar bed gaat, een siësta houdt of de hele dag doorgaat, je moet wel een plek hebben waar je lekker kunt slapen. Het aanbod aan hotels is gelukkig groot in Madrid. Vooral in het centrum vind je meer dan voldoende accommodatie. Kies uit alles van eenvoudige pensions tot superdeluxe vijfsterrenhotels met de nodige faciliteiten.

Hostels en bed and breakfasts heb je in Madrid ook in overvloed. De pensions zijn verdeeld over de hele stad, dus heb je de keuze waar je precies wilt slapen. Natuurlijk hangt dit samen met de prijs; de prijzen kunnen namelijk per pension erg verschillen. Dat is dus een kwestie van goed opletten, voor je dezelfde prijs voor een bed in een slaapzaal betaalt als voor een kamer in een gewoon hotel.

Overigens gelden de uiteenlopende prijzen ook voor de middenklasse- en vijfsterrenhotels die Madrid rijk is. Als je niet oppast, betaal je zo honderd tot tweehonderd euro per nacht voor een kamer. Het maakt dan soms niet eens uit of je boekt in een vijfsterrenhotel of in eentje met vier of zelfs drie sterren. Let dus goed op de prijzen, zodat je geld overhoudt voor je bezoek aan Madrid.

Afbeelding: Flickr, felipe_gabaldon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021