Excite

Mooie hotels in Milaan

Of je nu naar Milaan komt om te winkelen, te wandelen, voetbal te kijken of om zaken te doen, goed slapen is een must. Gelukkig hoeft dit niet te veel geld te kosten, ook al staat Milaan bekend als een dure stad. Het is namelijk een kwestie van goed zoeken en goed vergelijken.

Als je komt tijdens de modeshows in maart en oktober, kun je een lage prijs wel vergeten. Een tip kan dan zijn om in de buurt van Milaan te gaan slapen, en dan vanuit het hotel een taxi, bus of trein te nemen naar hartje Milaan. Zo bespaar je en zie je ook nog iets van de omgeving van Milaan.

Buiten de modeseizoenen moet je er goed op letten dat je in augustus maar een beperkte keuze hebt in je hotels. De meeste hotels zijn dan namelijk gesloten omdat het in Italië vakantie is. Soms kun je dan wel terecht in kleine pensions of jeugdherbergen.

Jeugdherbergen en pensions zijn sowieso goedkope en vaak goede opties. Verder kun je tegen redelijke prijzen slapen in de middenklassehotels die Milaan rijk is. Je vindt ze in en rond het centrum, maar ook daar vlak buiten.

Echte luxe ervaren? Zoek dan naar aanbiedingen voor de absolute tophotels met vier of vijf sterren. Aantrekkelijke aanbiedingen heb je meestal inclusief ontbijt of met een meergangendiner bij de prijs inbegrepen. Onder andere bij Hotels.com en Booking.com vind je ook hiervoor de laagste prijzen. Zo kun je straks mooi genieten in Milaan.

Afbeelding: Flickr, AnnuskA - AnnA Theodora

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019