Excite

Mooie vakantieparken in Engeland

Wie aan Engeland denkt, denkt al snel aan een weekendje Londen en lekker shoppen. Maar een land als dit heeft veel meer te bieden dan alleen dat. Dat zul je zien als je verblijft op een van de prachtige vakantieparken in Engeland. Wij zetten een aantal toppers voor je op een rijtje.

Vakantiepark Rockley Park

Een van de absolute aanraders als het gaat om vakantieparken in Engeland, is Vakantiepark Rockley Park. Dit park heeft een uniek plekje te pakken: prachtig tegen de zuidkust. Met de heuvels op de achtergrond, levert dat een prachtig plaatje op. Dankzij de ligging aan de kust zijn in dit park veel watersporten te beoefenen. Voor elk gezinslid is er wel iets te doen, dus vervelen hoeft hier echt niet. Het park zelf heeft ook nog een groot eigen zwembad, zodat er ook met minder weer lekker gezwommen kan worden. Andere faciliteiten als een fietsverhuur en een supermarkt zijn vanzelfsprekend ook aanwezig.

Devon Cliffs

Een van de andere mooiste vakantieparken in Engeland is Devon Cliffs. Ook dit park ligt in het zuiden van Engeland, op de kliffen. Dit levert een prachtig uitzicht op. In de buurt van dit vakantiepark kun je volop wandeltochten maken. Ook ligt het in de buurt van een nationaal park, waar je echt eens een bezoekje aan moet brengen. Wil je lekker naar de zee? In de buurt ligt een kustplaats waar je een dagje aan het strand kunt liggen. Het vakantiepark zelf heeft ook onder meer een binnenzwembad, een fietsverhuur en een supermarkt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020