Excite

Mooiste wintersport hotels in Oostenrijk

Of het in Nederland nu een koude of een zachte winter is; echt wintersportweer wordt het hier nooit. Daarom kun je je wintersportvakantie maar beter plannen richting een bestemming als Oostenrijk. De bergen zijn daar altijd even uitnodigend en met het klimaat zit het wel goed. De hotels dragen in ieder geval flink bij aan je vakantieplezier!

Als je in Oostenrijk op vakantie gaat, dan ben je voor wat betreft je hotel natuurlijk een beetje afhankelijk van je exacte bestemming. Als je echter niet per se voor de sneeuw of een bepaalde omgeving gaat, dan kun je deze kans misschien wel aangrijpen om jezelf eens extra te verwennen in een omgeving met luxe. De beste hoteltips voor zo’n reis zetten we graag voor je op een rijtje.

Een echte aanrader is het Radisson BLU Palais Hotel. Dit vijfsterrenhotel ligt op een prachtige locatie in de binnenstad van Wenen. Je kunt hier gratis gebruik maken van Wifi, genieten van lekkere maaltijden in het mooie restaurant, een wandeling maken in de wintertuin of jezelf helemaal laten gaan in de bijbehorende spa. Hier vind je zelfs ‘floatation’ cabines. Toegang tot het mooie fitnesscentrum is ook gratis.

Erg goed én voordelig is het viersterrenhotel Hotel Eurostars Embassy. Dit hotel ligt op loopafstand van het winkelgebied en biedt een heerlijk ontspannen sfeer. Het hotel heeft veel moderne voorzieningen en is ook ideaal als zakelijk hotel. Voor een heerlijke wandeling kun je in de buurt naar de mooie tuinen van Slot Belvedere.

Afbeelding: Flickr account joiseyshowaa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021