Excite

Wil je naar Moskou? Koop vliegtickets

Ga je naar Moskou, wil je vliegtickets? Dat is goed mogelijk. Op internet kun je al vliegtickets bestellen.

 

Moskou heeft maar liefst vier luchthavens. Drie daarvan worden ook werkelijk gebruikt door internationale luchtvaartmaatschappijen. Deze drie luchtvaartmaatschappijen zijn Moscow-Domodedovo (DME), Moscow- (SVO) en Moscow-Vnukovo (VKO).

 

Helaas hebben de luchthavens niet echt een goede naam. Moskou Domodedovo is namelijk door de Russian Journal uitgeroepen tot slechtste luchthaven van Europa. Dit heeft te maken met de lange wachttijden, slechte controles, weinig zitplaatsen en slechte verbinding met de stad.

 

Moscow Sheremetyevo is ook niet echt een heel goede luchthaven en dit heeft met name te maken dat het veel tijd kost om over te stappen. Er zijn twee terminals en het kan wel veertig minuten duren tot je van de ene bij de ander bent. Een voordeel is wel dat er onlangs een treinverbinding bij deze luchthaven is gemaakt, zodat je niet in de file hoeft te staan wanneer je naar Moskou wilt.

 

Moskou Vnukovo is een luchthaven met veel VIP-faciliteiten en er zijn minder problemen dan op de andere twee luchthavens. Er is een hogesnelheidstrein beschikbaar om naar het centrum van de stad te komen.

 

Verschillende maatschappijen vliegen naar deze drie luchthavens. Denk bijvoorbeeld aan AirBerlin, KLM en BlueWings. Op internet kun je de prijzen van de vliegtickets goed met elkaar vergelijken. Houd er wel rekening dat je zonder visum Rusland niet in komt. Een visum aanvragen doe je best op voorhand, je vindt alle informatie op de website van de Russische ambassade.

 (photo © Katie@!)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021