Excite

Multifunctionele jas wordt slaapzak/tent

Ideaal voor mensen die regelmatig spontaan gaan kamperen: een jas die kan worden getransformeerd tot een slaapzak én tent. En dat binnen een mum van tijd. De JakPak zal ongetwijfeld de aandacht trekken. Voor claustrofobische kampeerders is dit echter geen optie.

De lichtgewicht slaapzak/tent/jas is ideaal voor onderweg. Je hebt dan altijd een waterdicht onderkomen bij je, waar je indien nodig zelfs de nacht in door kunt brengen. Voor de prijs hoef je het niet eens te laten: de JakPak verschijnt binnenkort op de markt en zal naar verwachting zo’n 185 euro kosten. Bovendien weegt de JakPak maar een kilo. De meeste tentstokken wegen al zwaarder!

Het systeem zit erg ingenieus in elkaar. Zo is de slaapzak opgerold in de achterkant van de jas. Die kun je gewoon uitrollen tot de grond. Door dan vervolgens in de zak te stappen en de rits te sluiten, lig je lekker in de slaapzak. De stormflappen beschermen je ook tijdens minder lekker weer en het insectennet beschermt je tegen ongewenste bezoekers.

Van een slaapzak is de JakPak eenvoudig om te toveren in een minitentje voor één persoon. Dankzij wat extra ‘tentlijnen’ wordt extra stevigheid gecreëerd, zodat de tent niet steeds boven je hoofd instort. Als je van kamperen houdt, dan is ’s werelds eerste waterdichte jas, tent en slaapzak in één ongetwijfeld wat voor je! De JakPak kan gebruikt worden in de lente, zomer en herfst.

Afbeelding: Flickr account Zach Klein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020