Excite

Na een vliegreis even op het balkon zitten

Hebben jullie dat nu ook altijd? Dat je na het vliegen graag eerst even bij zou willen komen op een balkon? En dan natuurlijk het liefst een balkon dat vast zit aan het vliegtuig. Riempje los, opstaan, gangpad door en heerlijk chillen op het balkon van het vliegtuig. Wat fijn dat er eindelijk een constructeur is die deze behoefte invult. De Avro Business Jet Explorer Four is een luxueuze privéjet. Speciaal ontworpen om te landen op korte of ongelijke landingsbanen. En voorzien van een balkon.

Een vliegtuig met een balkon, is dat mogelijk? Ja zeker wel, zolang je het balkon maar inklapt tijdens de vlucht, natuurlijk. Het privéjet Explorer Four wordt er in ieder geval mee uitgerust. De landingsmogelijkheden en het balkon is overigens niet het enige bijzondere aan het vliegtuig. Zo zit er ook een eetkamer, lounge en uitkijkruimte in de Avro Business Jet Explorer Four. Zo weet je zeker dat je iets te doen hebt tijdens je vlucht. Beetje naar buiten kijken, beetje loungen, beetje eten en dus na afloop vanaf het balkon genieten van het vliegveld waar je geland bent. Of de korte landingsbaan in de jungle, natuurlijk. Kun je vanaf je vliegtuigbalkon schieten op de dieren van de Serengeti. Als dat je ding is, natuurlijk.

O ja, een prijskaartje hangt er natuurlijk wel aan. Een privéjet haal je nu eenmaal niet af bij de gecertificeerde autodealer. Nee, daarvoor zul je toch je even contact moeten leggen met de vliegtuigfabrikant. Voor een krappe 22 miljoen euro is het hebbedingetje van jou. Zelf nog even twee piloten regelen en je kunt met maximaal acht familieleden, zakenpartners of vrienden aan boord. Helaas waarschijnlijk niet allemaal tegelijk op het balkon, maar goed, je hebt tenminste een balkon. Dat kunnen veel andere eigenaren van privéjet weer niet zeggen...

Afbeelding: AD.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020