Excite

Feestje gehad? Blijf een nachtje in Amsterdam

Ondanks dat we maar in een klein landje wonen, kan het soms best lastig zijn om je sociale contacten te onderhouden als je niet in dezelfde stad woont. Bij elkaar op bezoek, lekker een drankje drinken en uit eten kan lastig zijn als je rekening moet houden met de laatste trein of bus. Met de auto is ook niet altijd een gezellige optie als dat betekent dat je je pilsje moet laten staan.

Als je lekker zoals vroeger een avondje wil doorhalen met oude vrienden in het weekend in Amsterdam, is dat een ideale gelegenheid om er een weekendje weg aan vast te plakken. Immers, de hoofdstad biedt voldoende mogelijkheden voor een overnachting. Er zijn hotels in bijna alle wijken van de stad en goedkope hostels bevinden zich rondom het centrum. Dat laatste is natuurlijk ideaal als je nieuwe mensen wil leren kennen of als je snel je bed in wil na je feestje in de stad.

Als je niet vaak in Amsterdam bent, kun je je dag prima besteden door eens lekker te gaan winkelen of door één van de vele musea te bezoeken die de stad rijk is. Als je het liever wat rustiger aandoet, kun je heerlijk ontspannen in het park relaxen en barbecueën om van je kater af te komen. Of geniet van een brunch op een terras op de Nieuwmarkt of ergens in de Pijp. Zo heb je genoeg tijd om bij te kletsen met oude vrienden, zonder zorgen of gehaast. En zo maak je optimaal gebruik van je nachtje Amsterdam!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020