Excite

Doe eens een nachtje Amsterdam!

Een nachtje Amsterdam doe je als je houdt van winkelen, als je houdt van cultuur, als je houdt van uitgaan of als je houdt van ontspanning. Amsterdam is namelijk van alle markten thuis.

Cultureel AmsterdamAmsterdam heeft prachtige musea, zowel voor volwassenen als kinderen als voor iedereen die eigenlijk helemaal niet van musea houdt. Na je nachtje Amsterdam kun je genieten van alles wat Amsterdam op cultureel gebied voor je in petto heeft. Bezoek interactief museum Nemo, bekijk prachtige schilderijen, of plan je nachtje weg tijdens de museumnacht en doe meerdere musea in één keer.

Winkelstad AmsterdamEen nachtje Amsterdam is de droom voor elke winkelliefhebber. Na aankomst in je hotel kun je heerlijk winkelen op de markten of in de prachtige winkelstraten. Na een nachtje slapen ligt Amsterdam opnieuw te wachten en kun je je opnieuw te buiten gaan.

Uit in AmsterdamLetterlijk een nachtje Amsterdam doen? Ook dat kan, want het uitgaansleven van Amsterdam laat weinig te wensen over. Bezoek de bars, kroegen of de clubs en ga compleet uit je dak. Een cultureel nachtje Amsterdam houd je in één van de bioscopen of theaters. Een aanrader is bioscoop Tuschinski; een indrukwekkend monument in hartje Amsterdam dat tot op de dag van vandaag dienst doet als bioscoop. Veel BN'ers gingen je voor!

Relaxen in AmsterdamEen nachtje Amsterdam om tot rust te komen? Je zou het misschien niet zo snel zeggen, maar ook dat is prima mogelijk. Zoek maar eens op wellness Amsterdam en laat je verrassen. Bovendien is een zonnig middagje Vondelpark behalve goedkoop ook nog eens erg relaxed!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019