Excite

Blijf een nachtje in Den Haag

Na een avond uitgaan in Den Haag is het erg fijn wanneer je er een nachtje Den Haag aan vast kunnen plakken, zodat je niet op stel en sprong naar het station moet rennen om de laatste trein te halen. Gelukkig kent Den Haag vele overnachtingsmogelijkheden, van luxe suites met zeezicht tot eenvoudige hostels.

Overnachten in het centrum van Den Haag

In het centrum van Den Haag kun je kiezen voor een overnachting in het luxueuze viersterren Carlton Ambassador Hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden in Den Haag, maar is tegelijkertijd omgeven door groenvoorzieningen en rust.

Je kunt echter ook kiezen voor Hostel Stayokay, een hostel dat onlangs gerenoveerd is in de stijl van de Amsterdamse School en waar comfort en historie samensmelten.

Overnachten aan zee

Aan de Noordzee liggen diverse hotels met een prachtig uitzicht op zee. Aan de Zeekant verhuurt bijvoorbeeld appartementen die direct aan de boulevard van Scheveningen gelegen zijn en die volledig zijn ingericht, zodat een onbezorgde vakantie gegarandeerd is.

Wanneer je voor luxe gaat is het vijfsterren Crowne Plaza Den Haag Promenade een aanrader. Dit hotel ligt middenin de bossen én op een steenworp afstand van het strand. Het gehele hotel is voorzien van schilderijen van Nederlandse kunstenaars, hetgeen dit hotel een ideale uitvalsbasis voor kunstliefhebbers maakt.

Kamperen in Den Haag

Kamperen is echter ook een optie in Den Haag. Camping Duinhorst bijvoorbeeld, gelegen tussen Den Haag, Scheveningen en Wassenaar, biedt ruime kampeerplaatsen in een bosrijke omgeving, zodat je volledig tot rust kunt komen na een dagje aan het Scheveningse strand of een tocht langs de bezienswaardigheden in Den Haag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020