Excite

Nederlanders mishandeld op Phuket

Denk je lekker op vakantie te zijn, krijg je een paar muilperen omdat je een busje beschadigd zou hebben. Het gebeurde een tweetal Nederlanders op het Thaise eiland Phuket. De mannen van 19 en 20 jaar dachten een leuke avond uit te hebben, maar het einde was bepaald niet fijn te noemen.

De twee Nederlanders waren die avond uit geweest in het bruisende nachtleven van het eiland. Toen er op straat een beetje gestoeid werd, kwam één van de heren tegen een Thais busje aan. De eigenaar zag het gebeuren en vond dat het kleine deukje wel een schadevergoeding waard was van 1000 bath, ongeveer 23 euro. Het tweetal wilde hier echter niets van weten en probeerde huiswaarts te keren.

Op dat moment werden ze aangevallen door de eigenaar van het busje en een aantal van diens vrienden. En dat ging er behoorlijk hard aan toe, want beide Nederlanders mochten zich vervolgens bij het ziekenhuis vervoegen. Daar werd bij één van hen een wenkbrauw gehecht. De ander kwam er genadiger vanaf; hij had slechts een aantal kneuzingen. Uiteraard is de Thaise politie een onderzoek begonnen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020