Excite

Neverland wordt waarschijnlijk attractiepark

De dood van Michael Jackson bewijst iets erg nuttigs over mensheid. Als er geld verdiend kan worden, gaat men over lijken. Zo wist Joe Jackson, nota bene Michael's eigen vader, regelmatig voor de televisiecamera's zijn eigen platenlabel te promoten. Kleding maakt de man, zullen we maar zeggen. Om inkomsten te blijven genereren van de King of Pop, wordt naar alle waarschijnlijkheid Neverland omgetoverd in een attractiepark. Het onroerend goed, gelegen op 5225 Figueroa Mountain Rd, Los Olivos, CA 93441, Santa Barbara County, Californië, is momenteel in handen van een beleggingsmaatschappij. Zij kochten het in 2008 voor $35 miljoen dollar over van Michael Jackson. Dat zou wel eens een gouden deal kunnen zijn geweest.

Neverland open voor publiek, dat is natuurlijk geen domme zet. Geschat wordt dat er zeker een miljoen mensen per jaar af zullen reizen naar Neverland. Als het attractiepark wordt omgetoverd tot een toeristische trekpleister, inclusief Michael Jackson museum en gedenkplaats, dan wordt het een tweede Graceland. Graceland is het huis en de begraafplaats van Elvis, wat enorm veel bezoekers trekt. De ranch in Santa Barbara zou hetzelfde kunnen gaan betekenen voor de fans van Michael Jackson. Tevens betekent het natuurlijk geld in het laatje voor de eigenaren.

Momenteel staan er duizenden fans voor de poorten van Neverland. Het is nu al een bedevaartsoord voor de mensen die van Michael Jackson hielden. Daarmee is het automatisch de aangewezen plek om een blijvend eerbewijs aan het leven van Michael Jackson te bouwen. Behalve het huis (en privepretpark) van de King of Pop heeft Neverland ook gediend voor diverse evenementen, zoals het huwelijk van Elizabeth Taylor en Larry Fortensky en kinderfeestjes. De multifunctionaliteit kan goed van pas komen om veel toeristen naar Neverland te lokken.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020