Excite

Beleef je New York citytrip net even anders

Er zijn vele manieren om New York te ontdekken. Een paar bijzondere mogelijkheden vertellen wij je in dit artikel. Ga je binnenkort weg voor een New York citytrip? Lees dan vooral verder.

Ontdek culinair New York met een 'food tour'

Met deze trip ga je door een historische wijk van New York, zoals de East Village. Via culinaire ontdekkingen en culturele informatie leer je de stad echt kennen. Terwijl je door verschillende historische wijken van New York reist, ontdek je dat er meer op het menu staat dan de wereldberoemde hamburger. Door de sterke culturele mix van de bewoners in de stad kan je culinaire tocht erg gevarieerd uitpakken. Van Belgische frieten en het Italiaanse cannoli tot aan een broodje falafel en het Japanse takoyaki. En dat is allemaal nog maar in een wijk. Denk je dat je hiervoor genoeg eetlust hebt tijdens je New York citytrip? Kijk dan eens bij foodtoursofny.com.

Fotografeer New York tijdens een 'foto walking tour'

Als je graag fotografeert is een 'foto walking tour' een leuk idee tijdens je New York citytrip. Je krijgt een korte les over fotograferen en daarna ga je op pad met een gids die ook professioneel fotograaf is. Deze vertelt je over de achtergronden van de bezienswaardigheden. En natuurlijk krijg je gelegenheid om te fotograferen. Gaat je fototoestel mee naar New York? Kijk dan op photowalkabouts.com.

Het hart van de financiële wereld met een 'Wall Street Tour'

Heb je altijd willen weten hoe het er werkelijk aan toe gaat in de kantoren van de wereldberoemde straat Wall Street? Ga dan mee met de The Wall Street Experience. Echte insiders vertellen je anekdotes en feiten van de snelle wereld van de aandelen, terwijl je door de buurt van Wall Street langs de grote financiële instituten loopt. Er is ook een extra toer met als thema de financiële crisis. Vind je dat ook razend interessant voor je New York citytrip? Kijk dan voor meer informatie op thewallstreetexperience.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021