Excite

New York: vol met hostels

Een hele boeiende wereldstad is natuurlijk New York. Overnacht in hostels en bespaar op je geld. En voor een hostel in deze enorme stad hoef je niet lang te zoeken: er zijn er ontzettend veel te vinden. In een hostel overnacht je vaak in een gedeelde kamer. Dit maakt het ook zo goedkoop. Hieronder zie je enkele hostels in New York, maar er zijn er uiteraard nog veel meer. Van tevoren boeken kan aan te raden zijn. De betere hostels zijn vaak als eerste volgeboekt.

Het The New York Loft Hostel is een hostel met een zeer goede kwaliteit. Het hostel is door de Amerikanen op nummer 5 van de beste hostels in Amerikanen gezet. Het hostel ligt twee blokken van een metrostation vandaan en het bekend Union Square is op tien minuten lopen afstand. Er is een gratis ontbijt en ook het draadloos internet is gratis voor gasten.

Een ander prima hostel is Hostelling International. Dit hostel ligt vlakbij Central Park en Times Square. Opvallend is dat het hostel een tuin heeft: er zijn in New York maar weinig tuinen. Meerdere dagen per week zijn er leuke activiteiten in het hostel.

Je verwacht het misschien niet, maar Jazz on Amsterdam Ave is ook een hostel in New York. Het hostel ligt in de leuke wijk Manhattan. Het hostel ligt vlakbij een metrostation en het is maar een paar minuten lopen naar leuke bars en uitgaansgelegenheden. Je kunt kiezen voor een gedeelde of een privékamer. Op de privékamers zijn gratis kluisjes, zodat je waardevolle spullen kunt opbergen. Het draadloos internet is ook gratis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020