Excite

New York petten en New York mokken, koop ze in de Big Apple tijdens je vakantie!

New York, de bekendste stad ter wereld spreekt nog steeds voor veel mensen tot de verbeelding. Ben jij er zo een? Maak daar dan snel een einde aan! Vliegtickets naar de Big Apple worden steeds betaalbaarder en een weekje New York is een ervaring die iedereen moet opdoen. Boek nu je tickets en breng je vakantie door in NYC.

 

Proef het echt Amerika!

De stad die zoveel op televisie is terug te zien in films en series, dat je hem waarschijnlijk al beter kent dan je denkt. De Starbucks winkels, de bagel tentjes, de fantastische luxe winkels en de excentrieke bewoners, er is zoveel te zien en te beleven! Bezoek een show op Broadway, flaneer door Central Park of proef de sfeer van het echte Amerika bij een honkbalwedstrijd van de New York Yankees, bekend van petten met de opdruk NY.

 

Williamsburg, verzamelplaats voor kunstenaars

Heb je de highlights van de stad gezien en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor de fashionista's onder ons is de wijk Williamsburg in Brooklyn een paradijsje. De van oorsprong immigrantenwijk zit vol met luxe tweedehands winkeltjes en enorme 'thrift stores' waar je zeer betaalbare unieke kleding kunt vinden. Hou je niet zo van winkelen? Verdiep je dan in de muzikale projecten van de wijk. Overal zitten kleine en grote muziekpodia, waar de nieuwste bands hun opwachting maken. Het is niet voor niets dat veel Europese bands New York hun thuisbasis maken om zich daar te laten inspireren door andere muzikale creatievelingen. De vele immigranten drukken elk hun stempel op de wijk en zorgen voor veel leven in de brouwerij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020