Excite

Noord Amerika: rondreis met de auto

Wanneer je door Noord Amerika wilt reizen, is het een goed idee om te kiezen voor een zogenaamde fly-and-drive vakantie. Dat betekent dat je een ticket boekt naar een bestemming in Noord Amerika. Als je aankomt op het vliegveld, staat er een huurauto voor je klaar. Je kunt meteen instappen en op eigen houtje een prachtige rondreis maken.

Omdat je alleen een ticket en een auto boekt, kun je helemaal zelf bepalen welke route je af wilt leggen en in welke accommodaties je wilt overnachten. Als je graag vooraf wilt weten waar je aan toe bent, kun je thuis een route uitstippelen en alvast accommodaties boeken. Houd je wel van een beetje spanning? Bepaal dan terplekke waar je naar toe rijdt, en waar je overnacht.

Als je erg van steden houdt, is het leuk om een rondreis langs verschillende grote steden in Noord Amerika te maken. Denk bijvoorbeeld aan Los Angeles, San Francisco, Miami of Florida. Ben je meer een strandtype, dan maak je een reis langs de kust. Het voordeel van een fly-and-drive vakantie is dat, welke route je ook kiest, je zeker weet dat je een groot deel van Noord Amerika kunt bekijken terwijl je onderweg bent.

Er zijn verschillende reisspecialisten die fly-and-drive reizen aanbieden. Je kunt een kijkje nemen op de websites van onder andere Travelusa, Kuoni, Barron Travel en Wereldcontact. Daar vind je ook meteen inspirerende routes, zodat je al wat ideeën op kunt doen voor jouw ultieme reis door Noord Amerika.

Afbeelding: Flickr, gebruiker respres

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020