Excite

Noord-Amerika rondreis

Staten als Californië, Nevada, Utah en Arizona zijn plaatsen die iedereen gezien wil hebben. Neem San Francisco, met highlights als Fisherman’s Wharf, Alcatraz en Golden Gate Bridge. Dan via Highway 1 zuidwaarts langs plaatsen als Carmel en Monterey en door naar Los Angeles voor Universal Studio’s, Disneyland en Hollywood. Midden in de woestijn van Nevada ligt de grootste gokstad ter wereld: Las Vegas. Vanaf de luchthaven vertrekken rondvluchten over de Grand Canyon, Bryce Canyon of Monument Valley.

Bij NBBS reizen kun je rondreizen boeken die je langs deze highlights van Noord-Amerika brengen. Je kunt kiezen tussen een bus- of autoreis. Als je kiest voor een autoreis heb je het voordeel dat je in je eigen tempo kunt rondreizen. Bestsellers van de reisorganisatie zijn een 19-daagse busrondreis ‘National parks of the west’ en een 16-daagse autorondreis ‘Western Classic’.

De ‘Western Classic’ kost circa 1280 euro per persoon en een reisomschrijving van de trip in het kort is: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Bryce Canyon, Zion en Yosemite. Je krijgt een Nederlandstalige routebeschrijving en wegenatlas en een langer verblijf in de bovengenoemde plaatsen is mogelijk.

Er zijn nog veel meer reisorganisaties die dergelijke reizen naar Noord-Amerika aanbieden, zoals WRC reizen, US Travel en Great Lakes Travel. Hier kun je onder meer een ‘Route 66’ per auto boeken. In 21 dagen rijd je dan over de historische Route 66. Hierbij zie je in totaal maar liefst 8 Amerikaanse Staten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Doug Wertman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020