Excite

Noord-Korea opent het slechtste hotel ter wereld

Noord-Korea heeft een wel heel vreemde manier om toeristen te trekken; namelijk met het slechtste hotel ter wereld!

Toerisme in Noord-Korea

Goed is het toerisme in Noord-Korea niet te noemen. Het land is sterk afgeschermd en er zijn veel regels wanneer je het land in mag. Contact met de bewoners is niet toegestaan en ook elektronica of boeken over het land mag je niet meenemen. Toch wil Noord-Korea proberen om meer toeristen te lokken en dat doen ze met een nieuw hotel. Het hotel wordt echter gezien als het slechtste hotel ter wereld.

Groot hotel

Het hotel heeft 105 verdiepingen en heeft een piramidevorm. Het gebouw wordt gezien als het gebouw met de slechtste constructie ooit. Het is een massief gebouw waar maar weinig comfort te vinden is. Ook zijn internet en mobiele telefoons er niet toegestaan. Het gebouw heeft in het algemeen maar weinig sfeer.

Hoogste hotel?

Eerder wilde Noord-Korea dat het hotel het hoogste hotel ter wereld zou worden. De bouw ervan is al begonnen in 1987. De bouw heeft echter een tijd stilgestaan vanwege geldgebrek. Nu is het dan eindelijk de bedoeling om er werkelijk een hotel van te maken.

Toch in het hotel verblijven?

Het hotel is te vinden in de hoofdstad Pyongyang en heet Ryu-Gyong Hotel. Meer informatie over het hotel is te vinden op ryugyonghotel.com. Al is het niet voor te stellen dat iemand in het slechtste hotel ter wereld zou willen overnachten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019