Excite

Noordwijk: hotels aan zee

Mensen over de hele wereld komen naar Noordwijk. Het wordt vaak ook wel ‘Beach of Amsterdam’ genoemd. Ook staat Noordwijk bekend als bollenkustplaats. Als je in de juiste periode in Noordwijk bent heb je prachtige gekleurde bloemenvelden. Maar ook kun je lekker luieren op het strand of de boulevard bekijken. In de binnenstad kun je goed winkelen en er zijn een paar interessante musea te vinden.

Er zijn bijvoorbeeld luxe hotels, zoals Grand Hotel Huis Ter Duin, een vijfsterren hotel dat op de duinen ligt. Laat je verwennen in dit hotel en geniet van pure luxe. Een ander vijfsterren hotel is Hotels van Oranje, gelegen aan het strand op de boulevard. Lekker op loopafstand van de zee en de leuke winkels.

Goedkoper overnachten kan natuurlijk ook in Noordwijk. Je hebt bijvoorbeeld Strandhuis Apartments, waar je goedkope appartementen kunt huren, gelegen langs de kust en dus op een ideale plek. Ook Stayokay Noordwijk is een aanrader voor mensen die weinig geld willen uitgeven voor een overnachting. Dit is een hostel dat omringd wordt door bossen, duinen en strand. Of ga naar het familiehotel De Osewa, waar een fijne sfeer hangt. Dit hotel is gelegen bij de binnenstad van Noordwijk.

Afbeelding: Flickr account aruitenberg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020