Excite

Noorwegen: Hotels in Oslo

Oslo heeft veel hotels en het is gemakkelijk er eentje te vinden die bij jouw wensen en stijl past. Er zijn zowel dure als goedkope hotels, dus zoek vooral iets uit wat je aanspreekt.

Kies bijvoorbeeld voor Radisson Blu Scandinavia Hotel. Dit hotel ligt midden in het stadscentrum van Oslo. Het ligt op zo’n vier minuten lopen van het Koninklijke Paleis vandaan en je hebt er een prachtig uitzicht over de gehele stad. Ook is er gratis Wi-Fi en is het ontbijt bij de prijs inbegrepen. Het is ook het grootste hotel van Noorwegen.

Ook vlakbij het Koninklijk Paleis is het Grand Hotel. Het ligt namelijk op slechts 500 meter afstand. Er is een fitnessruimte aanwezig, evenals een wellnesscentrum. Ook is er gratis Wi-Fi in het hotel.

Op zoek naar iets goedkopers? Dan kun je eventueel kiezen voor Best Western Kampen Apartment Hotell. Dit hotel ligt vlakbij metrostation Tøyen. Ook het Munch Museum is op loopafstand van het hotel te vinden. Iedere kamer heeft een televisie met dvd-speler.

Er zijn behalve hotels ook veel hostels in Oslo waar je kunt overnachten. Als je wat meer buiten het centrum verblijft, check dan goed hoe laat de laatste bussen en metro’s richting je hotel vertrekken. Het is gemakkelijk om de prijzen met elkaar te vergelijken. Bekijk dan ook meteen wat de faciliteiten zijn.

Afbeelding: Flickr account brostad

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020