Excite

Nu al boeken voor carnaval 2010

Het lijkt nog zo ver weg: carnaval 2010. Maar de tijd gaat sneller dan je in de gaten hebt. Daarom doen wij suggesties voor jouw perfecte vakantie-carnaval. Nu al. Waarom? Zodat je tijd hebt om te boeken en je te verheugen over het exotische dansfeest dat je gaat beleven. Want als wij moesten kiezen, stuurden we je naar Brazilië. Jawel, Brazilië, het land waar ze professioneel carnaval vieren en de exotische klanken tijdens het carnaval dag en nacht door gaan!

Denk je aan carnaval en aan Brazilie, dan denk je aan Rio de Janeiro. De stad met wellicht de mooiste twee stranden ter wereld trilt elk jaar weer van het fundament af als het carnaval los gaat. Dat zal in 2010 niet veel anders zijn. Overdag met je voeten in het witte zand van Ipanema of Copacabana, 's avonds de exotische vrouwen in veren voorbij zien feesten. Zelf natuurlijk ook een drankje doen en een dansje pakken. Tijdens carnaval in Rio is iedereen elkaars vriend!

Maar eigenlijk hebben we nog niets beters voor je. Iets wat minder bekend is. Namelijk carnaval in Recife-Olinda. Niet zo toeristisch als Rio de Janeiro, maar wel van grotere kwaliteit. Misschien juist wel omdat het niet zo toeristisch is. Recife is de stad waar de Brazilianen zelf heen gaan om carnaval te vieren. In Recife gaat het niet om het uiterlijk of om de beste plaatsen, nee, in Recife gaat het om het feest. Iedereen is maar een ding verplicht: een geweldig feest vieren. En dat is goed te doen, want de activiteiten beginnen al in december... Dus boek snel en zorg dat je carnaval in 2010 in Recife viert!

Afbeelding: Flickr, sfmission.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020