Excite

Nu supervoordelig naar Sicilië

Sicilië wordt ieder jaar populairder onder Nederlandse vakantiegangers. Sicilië biedt dan ook voor ieder wat wils, van knusse en kleinschalige hotels tot luxe resorts direct aan het strand. Populaire bestemmingen op Sicilië zijn Giardini, Naxos en Taormina. Het eiland is heuvelachtig en staat bekend om de grootste nog werkende vulkaan van Europa: de Etna. Sicilië bestaat verder nog uit een aantal kleinere eilandjes: de Eolische of Liparische eilanden, Ustica, de Egadische eilanden, Pantelleria en de Pelagische eilanden.

Palermo is de hoofdstad van Sicilië en is met bijna 700.000 inwoners na Rome, Milaan, Napels en Turijn de grootste stad van Italië. Een vliegreis van Amsterdam naar Sicilië duurt circa drie uur. Met bijna twintig graden is het er nu heerlijk vertoeven. Een goedkope lastminute vind je bij Arke, Sunweb of Neckermann. Lastminutes met elkaar vergelijken kan op websites als lastminute-tips.nl of olezo.nl.

Je hoeft niet per se een complete lastminute vakantie te boeken. Je hebt ook lastminute vluchten en lastminute hotels. Zo stel je zelf een voordelige lastminute vakantie naar Sicilië samen. Vakantie Xperts heeft bijvoorbeeld een groot aanbod aan lastminute hotels op Sicilië en via de KLM kun je goedkope retourvluchten boeken. Verder kun je nog kijken op straus.nl. Deze reisorganisatie heeft een laagste prijs garantie: vind je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper, dan betaalt Straus het verschil aan je terug.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Appie Verschoor

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021