Excite

Oh oh Den Haag ...

Het Mauritshuis, Paleis Noordeinde, het Binnenhof en Madurodam. We hebben het natuurlijk over Den Haag. De stad trekt vele buitenlandse toeristen, maar als Hollander kun je natuurlijk ook cultuur snuiven en genieten van deze mooie stad.

Den Haag heeft veel hotels. Hotels die we ook in andere steden en landen zien, zoals een Novotel, een Mercure Hotel en een Ibis Hotel. Hoewel deze hotels een comfortabel verblijf bieden, zijn ze niet het meest pittoresk of romantisch. Voordeel is dat de hotels goed te bereiken zijn en dat de ontbijttijden zeer ruim zijn. Zo kun je in het Ibis Hotel ontbijten vanaf vier uur ’s ochtends.

Een bijzonder hotel is Maff, met een bijzonder stijlvol en trendy design. Je ontvangt hier pantoffels, omdat het hotel schoenvrij is. Een van de meer luxe en bekende hotels van Den Haag is Het Paleis Hotel. Dit is een vier sterren hotel, gelegen in het historische centrum van de stad. Het karakteristieke hotel heeft een Koninklijke uitstraling. Het hotel is gevestigd in een historisch pand uit de zeventiende eeuw. De kamers van het hotel zijn voorzien van antieke meubels en een aantal hebben uitzicht op de tuinen van Paleis Noordeinde. De luxe heeft wel een prijs, je slaap in Het Paleis Hotel vanaf 135 euro.

Hotel Wahdo is het eerste Chinese hotel in het Haagse Chinatown. Het hele hotel is in traditioneel Chinese stijl ingericht en het heeft een uitstekend Chinees restaurant. Een overnachting in dit hotel is volgens gasten een bijzondere ervaring. Het hotel heeft drie sterren en je slaap er vanaf 78 euro per persoon per nacht.

Den Haag kent nog veel meer luxe, bijzondere en gezellige hotels. Voor elk wat wils om na een dagje cultuur snuiven bij te komen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker naamloos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019